Mijn gezin

Mijn naam is Esther van Arkel en kom uit 1976. Naast oppas en gastouder heb ik de zorg over onze drie lieve dochters uit 2002, 2004 en 2010. Mijn man heeft een baan als elektromonteur en in zijn vrije tijd fluit hij voor de voetbal.esther

We wonen in Hendrik Ido Ambacht in een rijtjeshuis in een kindvriendelijke buurt. Onze woning is aangepast voor de opvang van kinderen. Hierbij staat veiligheid en hygiƫne voorop.

kinderbedjes

 

 

 

 

IMG_0542

IMG_0460

 

Er is veel speelgoed aanwezig voor de kinderen dat steeds wordt aangepast aan de ontwikkeling van de kinderen die er op dat moment zijn. Voor de oudere kinderen is er een aparte kamer waar zij zelfstandig, maar onder begeleiding kunnen spelen en leren.
In de achtertuin is plek voor de kleinere kinderen om te spelen met onder andere de zand en water keuken en het konijn eten te geven. De grotere kinderen kunnen hier terecht om even lekker te ontspannen in de lounge bank.

.IMG_0537

IMG_0535

Er is een speeltuin in de straat waar de oudere kinderen zelfstandig terecht kunnen. Vanuit ons huis hebben we direct zicht op deze speeltuin, zodat ik ze daar toch in de gaten kan houden. Natuurlijk ga ik daar met de kleinere kinderen ook regelmatig spelen.
Speeltuin